Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 220/2022
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 16.11.2022
  • Značka:
  • V000022
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: KBC Eco Fund
Sídlo: Avenue du Port 2, 1080 Molenbeek-Saint-Jean
IČO: 0446.922.055
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 29. 11. 2022
o : 11:00
na adrese
Obchodné meno: KBC BANK SA
Sídlo: Avenue du Port 2, 1080 Molenbeek-Saint-Jean
Program rokovanie valného zhromaždenia:

KBC Eco Fund

 Verejná investičná spoločnosť s premenlivým imaním podľa belgického práva – OPCVM  – RPM  Brusel 0446.922.055

Avenue du Port 2, 1080 Molenbeek-Saint-Jean

 

Oznam pre akcionárov

Zvolanie riadneho valného zhromaždenia

 

Akcionári spoločnosti KBC Eco Fund (Verejná investičná spoločnosť s premenlivým imaním podľa belgického práva) sú pozvaní na valné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční dňa 29. novembra 2022 o 11.00h v priestoroch KBC BANK SA, na adrese avenue du Port 2 v Molenbeek-Saint-Jean.

 

Program schôdze

 

  1. Oboznámenie sa s výročnou správou predstavenstva a správou štatutárneho audítora za rozpočtový rok, ukončený 31. augusta 2022.
  2. Schválenie ročnej účtovnej závierky spoločnosti za rozpočtový rok ukončený 31. augusta 2022 a schválenie návrhu na rozdelenie ziskov jednotlivých podfondov.

Návrh uznesenia: Valné zhromaždenie schvaľuje ročnú závierku za účtovné obdobie ukončené 31. augusta 2022 a tiež návrh na rozdelenie ziskov podfondu.

  1. Udelenie absolutória riaditeľom a štatutárnemu audítorovi spoločnosti za plnenie ich povinností počas rozpočtového roku ukončeného 31. augusta 2022.

Návrh uznesenia: Valné zhromaždenie udeľuje absolutórium riaditeľom a audítorovi spoločnosti za výkon príslušných mandátov počas účtovného obdobia končiaceho 31. augusta 2022.

  1. Oznámenie o odstúpení Toma Mermuysa z funkcie.

Návrh uznesenia: Valné zhromaždenie berie na vedomie odstúpenie Toma Mermuysa z funkcie člena predstavenstva k 29. novembru 2022.

  1. Vymenovanie Wima Van Hellemonta.

Návrh uznesenia: Valné zhromaždenie rozhodne o vymenovaní Wima Van Hellemonta do funkcie člena predstavenstva, ako náhradu za Toma Mermuysa, až do výročného valného zhromaždenia v roku 2024, s výhradou schválenia FSMA.

V dôsledku toho bude zloženie predstavenstva odteraz nasledovné: Patrick Dallemagne (predseda), Johan Tyteca (výkonný manažér), Wim Van Hellemont (výkonný manažér), Jozef Walravens (nezávislý člen rady), Jean Louis Claessens (nezávislý člen rady) a Carine Vansteenkiste (nevýkonný riaditeľ).

  1. Rôzne

 

Rozhodnutia týkajúce sa jednotlivých bodov programu schôdze sa prijmú na základe väčšiny hlasov prítomných alebo zastúpených akcionárov, bez potreby uznesenia kvóra. Ak majú akcie rovnakú hodnotu, z každej vyplýva nárok len na jeden hlas. Ak nemajú rovnakú hodnotu, predstavuje každá z nich v súlade so zákonom počet hlasov úmerný podielu na základnom imaní, ktoré zastupujú, pričom podiel predstavujúci najnižšiu časť sa počíta ako jeden hlas.  Hlasy sa nedajú deliť na zlomky. Akcionári sa môžu nechať zastúpiť. Ich zástupca musí disponovať písomným splnomocnením.

V súlade s článkom 14 stanov sú držitelia akcií na meno alebo zaknihovaných akcií povinní písomne ​​a do 23. novembra 2022 informovať predstavenstvo o svojom zámere zúčastniť sa valného zhromaždenia a o počte akcií, s ktorými majú v úmysle zúčastniť sa na hlasovaní.  Držitelia zaknihovaných akcií sa budú môcť zúčastniť valného zhromaždenia po splnení príslušných formalít, uvedených v Zákonníku o spoločnostiach.

Akcionári môžu vopred zaslať akékoľvek otázky, ktoré by chceli položiť počas valného zhromaždenia, na adresu vragenAVfondsen@kbc.be.

Prospekt, kľúčové informácie pre investorov a najnovšie finančné správy budú bezplatne k dispozícii v pobočkách inštitúcií poskytujúcich finančné služby, konkrétne KBC BANK SA, alebo na www.kbcam.be , kde sú zverejnené aj v holandčine a angličtine.

Predstavenstvo spoločnosti KBC Eco Fund.

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 01. 01. 0001
Doplňujúce údaje pre akcionárov: