Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 220/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 16.11.2022
  • Značka:
  • K066604
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Bučko Jozef
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Sielnica 316, 96231 Sielnica
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 26.11.1987
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Ivan Dlhopolec
Sídlo správcu: Nám. SNP 27, 96001 Zvolen
Kotakt na správcu : office@akdlhopolec.sk
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/310/2022 S1475
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/310/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr. Ivan Dlhopolec, správca dlžníka: Jozef Bučko, nar. 26.11.1987, bytom Sielnica 316, 962 31 Sielnica, občan SR týmto v súlade s ust. § 167p zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii v platnom znení:

Vyhlasuje prvé kolo verejného ponukového konania.

Predmetom ponukového konania je hnuteľná vec – osobné motorové vozidlo zn. Renault Megane, VIN: VF1BA0L0G18312598, EČV: ZV148BN, nachádzajúce sa na adrese pobytu dlžníka Sielnica č. 316; auto je nepojazdné, počet najazdených km: 280.000, neplatná STK a emisná kontrola a je zapísané do zoznamu majetku tvoriaceho všeobecnú podstatu v súpisovej hodnote 500,- EUR.

  1.     Podmienky verejného ponukového konania

Vo verejnom ponukovom konaní sa predaj vyššie uvedeného majetku uskutoční za najvyššiu cenovú ponuku a za podmienok uvedených ďalej. Bližšie informácie týkajúce sa ponúkaného majetku si záujemca môže vyžiadať telefonicky u správcu: JUDr. Ivan Dlhopolec, správca, tel.: +421 45 54 10 751, prípadne prostredníctvom elektronickej pošty na adrese: office@akdlhopolec.sk

Minimálna ponúknutá kúpna cena nesmie byť nižšia ako súpisová hodnota.

Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu č. SK68 1100 0000 0029 2083 1367, VS: 3102022.

Záväzná ponuka musí obsahovať ponuku kúpnej ceny v eurách za motorové vozidlo.

Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu.

  1. Termín a miesto predkladania ponúk

Ponuky záujemcov musia byť predložené priamo správcovi na adresu jeho správcovskej kancelárie: JUDr. Ivan Dlhopolec, sídlo kancelárie Nám. SNP 27, 960 01 Zvolen, do 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku (prvým dňom lehoty na predkladanie ponúk je kalendárny deň nasledujúci po dni zverejnenia výzvy v Obchodnom vestníku).

Záväzná ponuka záujemcu musí byť najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie záväzných ponúk doručená v písomnej forme do kancelárie správcu na vyššie uvedenú adresu, a to v uzatvorenej a nepriehľadnej obálke, ktorá bude označená nasledovným textom: „Verejné ponukové konanie – Jozef Bučko– NEOTVÁRAŤ“.

Záväznú ponuku doručenú správcovi osobne alebo poštou nemožno meniť, dopĺňať, ani vziať späť a záujemca je ňou viazaný až do ukončenia ponukového konania. Každý záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku.

  1. Termín a miesto otvárania obálok

Po uplynutí lehoty na predkladanie záväzných ponúk zrealizuje správca nasledujúci pracovný deň otváranie obálok so záväznými ponukami.

  1. Lehota na vyhodnotenie ponúk

Po zrealizovaní otvárania obálok správca vykoná vyhodnotenie predložených záväzných ponúk, a to najneskôr do 10 pracovných dní odo dňa otvárania obálok. Po vyhodnotení predložených záväzných ponúk oznámi správca úspešnému záujemcovi, že jeho ponuka bola najvýhodnejšia a úspešná. Oznámenie úspešnému záujemcovi je súčasne výzvou správcu adresovanou tomuto záujemcovi na uzavretie kúpnej zmluvy.

  1. Iné skutočnosti

Správca si vo verejnom ponukovom konaní vyhradzuje právo toto ponukové konanie zrušiť ako aj odmietnuť všetky predložené ponuky, v prípade, že ich po zohľadnení vlastnej odbornej starostlivosti bude považovať za nevýhodné, a to najmä v prípade, ak najvyššia ponuka je neprimerane nízka. Neúspešným záujemcom bude záloha na kúpnu cenu vrátená bezhotovostným prevodom na záujemcom označený účet bez zbytočného odkladu po skončení ponukového konania. Správca upozorňuje záujemcov o kúpu majetku na právo oprávnenej osoby vykúpiť majetok z konkurznej podstaty za podmienok uverejnených v § 167r ZKR.

 

JUDr. Ivan Dlhopolec, správca